Protokół konkursu ofert na obsługę gastronomiczną ...
Protokół
Spisany w dniu 17.04.2023 w Gminnym Ośrodku Kultury w Zebrzydowicach z konkurs ofert na obsługę gastronomiczną na imprezy plenerowe: 1.05.2023 i 3.05.2023 „Złoty Kłos”, 01.07.20223 – 02.07.2023 „Wianki”
Komisja w składzie:
- Anna Siwak – przewodnicząca komisji
- Magdalena Gut - Członek komisji
- Przemysław Lose - Członek komisji
1. Komisja dokonała następujących ustaleń:
Komisyjne otwarcie kopert nastąpiło 17.04.2023 roku w biurze Gminnego Ośrodka Kultury w Zebrzydowicach
Liczba złożonych ofert: 2
Dane oferentów i wysokość oferty:
- BMT S.C Bartosz Sobel, Adam Michalczyk, 44-300 Wodzisław Śląski, ul. Rynek 6 – 5 200 zł brutto
- No1 eventy Izabela Cendrowicz, 05-660 Warka, ul. Niemojewska 17/1 - 13113 zł brutto
2. Rozstrzygnięcie podjęte przez komisję: W konkursie złożono dwie oferty. Komisja wybrała najwyższą ofertę, która złożona została przez No1 eventy Izabela Cendrowicz, 05-660 Warka, ul. Niemojewska 17/1
W wyniku przeprowadzonego konkursu osiągnięto następująca cenę 13113 brutto (słownie: trzynaścietysięcystotrzynaściezlotychbrutto)
Na tym protokół zakończono i podpisano: