Protokół: konkurs ofert na obsługę gastronomiczną
Protokół
Spisany w dniu 11.04.2025 w Gminnym Ośrodku Kultury w Zebrzydowicach z konkurs ofert na obsługę gastronomiczną na imprezy plenerowe: 1.05.2025 i 3.05.2025 „Złoty Kłos”, 28.06.2025 – 29.06.2025 „Wianki”
Komisja w składzie:
- Anna Siwak – przewodnicząca komisji
- Magdalena Gut - Członek komisji
- Ewelina Michalik- Członek komisji
Komisja dokonała następujących ustaleń:
- Komisyjne otwarcie kopert nastąpiło 11.04.2025 roku w biurze Gminnego Ośrodka Kultury w Zebrzydowicach
- Liczba złożonych ofert: 1
Dane oferentów i wysokość oferty:
- BMT EVENTS sp. z o.o. 44-300 Wodzisław Śląski, ul. Rynek 6 – 8179,50 zł brutto, 6650,00 netto
Rozstrzygnięcie podjęte przez komisję: W konkursie złożono jedną ofertę. Komisja wybrała najwyższą ofertę, która złożona została przez BMT EVENTS sp. z o.o. 44-300 Wodzisław Śląski, ul. Rynek 6
W wyniku przeprowadzonego konkursu osiągnięto następująca cenę netto 6650,00 (słownie: sześćtysięcysześcsetpiećdziesiątzłotych)
Na tym protokół zakończono i podpisano